WAT WIJ DOEN

WAT DOEN WIJ?

Of het nu gaat om een jaren '30 uitstraling of om een moderne- of hightech uitstraling; Weja maakt uw project fraai, stijlvol en uniek. Uiteindelijk gaat het om het eindresultaat. Daar moet iedereen trots op zijn en blijven. Door jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap weten we bij Weja precies hoe dit bereikt wordt.

STELLINGSYSTEMEN

We produceren o.a. de volgende systemen:

- Wandstellingen
- Gondolastellingen
- Kopstellingen
- Bandenstelllingen
- Palletstellingen
- A-stellingen
- Deurenstellingen
- Draagarmstellingen
- Constructieve shopstellingen
Dit alles wordt geproduceerd volgens het Weja-systeem. Eventueel naar wens, kan dit ook in combinatie met stellingmateriaal van het merk Tego.

DETAILHANDEL

U kunt uw gehele winkelmeubilair door ons laten ontwerpen en vervaardigen. Elk denkbaar ontwerp, volgens uw eisen en wensenpakket, geven we vorm met onze kennis en vakmanschap.

INTERIEUR

Weja heeft brede ervaring in het ontwerpen en produceren van een compleet interieur; van betimmeringen tot maatwerk meubelen. Of het nu gaat om horecagelegenheden, zorginstellingen, scholen, kantoren of detailwinkels, Weja realiseert het.

WIJ BLINKEN UIT

Een team enthousiast en vakbekwaam Weja-personeel zorgt ervoor dat bedrijven en instellingen mooier en efficiënter worden ingericht. Tafels, kasten, keukens, bureaus, balies, bars en stellingen; enkele voorbeelden van wat wij dagelijks fabriceren, geheel in eigen productie. Dit doen wij in elk materiaal en op basis van alle denkbare specificaties.

VAKWERK

Onze werknemers beschikken over jarenlange ervaring. Hierdoor weten zij precies hoe we elk project aan kunnen vliegen.

MAATWERK

Geen enkel project is hetzelfde. Wij luisteren naar wat u wilt en zetten uw ideeën om in realiteit.

DE BESTE MATERIALEN

Ontwerp en uitstraling zijn belangrijke sfeerbepalende factoren. Onze afdelingen hebben de beschikking over de modernste machines en materialen om dit kunnen realiseren.